Wil je jouw boodschap goed overbrengen en de aandacht van het publiek vasthouden?

Spreken in het openbaar vraagt andere vaardigheden dan veel andere situaties waarin we communiceren. Het verzorgen van een presentatie waarbij je mensen boeit, informatie tot zich laat nemen en wellicht ook nog aanzet tot actie is dan ook iets dat bij veel mensen voor de nodige spanning zorgt.
Voor mij is trainen en presenteren een van mijn grote passies. Deze passie en mijn jarenlange ervaring in het spreken voor groepen breng ik graag over in deze training waarin we op zoek gaan naar ieders eigen persoonlijke stijl en waarin ik je leer om jouw kwaliteiten en sterke eigenschappen in te zetten voor een overtuigende presentatie.

Programma
  • In Company Training;
  • maximaal 15 personen;
  • er wordt gewerkt met de volgende thema’s: leren omgaan met spanning voor en tijdens de presentatie, voorbereiding en opbouw van de presentatie, basishouding, persoonlijke stijl, omgaan met vragen en lastige situaties, creativiteit en diverse werkvormen;
  • de training is een praktijkgerichte training waarin geoefend wordt en deelnemers feedback ontvangen.

Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Marjolein zorgde in korte tijd voor een fijne en veilige sfeer om te kunnen oefenen. Nu ik met meer vertrouwen voor een groep sta, kan ik er meer plezier in hebben.
Vrijwilliger Humanitas.