Marjolein is creatief in haar aanbod, niet standaard maar aangepast aan wie ze voor zich heeft. Ze heeft oog voor het individu en stelt de juiste vragen. Marjolein zet iemand aan het denken, zodat hij of zij tot inzichten komt en daarmee verder komt in zijn of haar unieke ontwikkeling. Daarnaast is Marjolein helder en positief in haar communicatie en zeer betrouwbaar.”

Rianne, eigenaar Cupio Impact

“Gedurende de trainingen om je voor te bereiden op het geven van voorlichtingen, geeft ze je veel handvatten mee om zelfverzekerd aan de slag te gaan. Tegelijkertijd krijg je alle ruimte om je proces en voorlichtingen zelf in te vullen op de manier die bij je past. Op het moment dat je ergens tegenaan loopt, zoekt ze samen met je naar een oplossing en geeft ze je meerdere tips.”

Kimberly, voorlichter Humanitas Gevaarlijke Liefde

“Marjolein is een kei van een professional, waar ik veel van heb mogen leren. Zij streeft naar kwaliteit in haar werk en door haar enthousiasme weet zij op een prettige manier deelnemers te motiveren. Zij is een betrokken en sociaal persoon en heeft veel oog voor de sfeer in een team.”

Manon, docent speciaal onderwijs.