Met praktische trainingen waarbij ieder individu kan en mag werken vanuit zijn/haar eigen unieke talenten, draag ik bij aan persoonlijke ontwikkeling.

Als trainer werk ik graag met thema’s rondom seksualiteit en weerbaarheid, waarbij het mijn missie is dat kinderen en jongeren zichzelf in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en zelfbewuste individuen met een positief beeld van zichzelf. De trainingen en cursussen uit onderstaand aanbod dragen bij aan deze ontwikkeling door zowel professionals als kinderen en jongeren zelf vaardigheden eigen te maken en handvatten aan te reiken. Ik geloof echter dat een training pas effect heeft als deze aansluit bij de vraag en behoefte van de deelnemers dus geen enkele training van mij is hetzelfde. Ik denk graag vooraf mee in een passend aanbod, maar speel ook tijdens een training in op wat er speelt in de groep.

Wil je in groeps- of schoolverband een programma starten om seksueel grensoverschrijdend gedrag onder de aandacht te brengen of om te werken aan de sociale weerbaarheid van kinderen/jongeren? Dan bied ik graag hulp.
Ik ben gecertificeerd Rots & Water trainer en gecertificeerd in het opzetten en verzorgen van de programma’s Girls’ Talk en Make a Move en bied de volgende trainingen aan voor groepen of scholen.

Alle trainingen en bijeenkomsten worden op maat samengesteld zodat de werkvormen en de praktische handvatten ook daadwerkelijk aansluiten.
Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.